Penne met tomaten uit de oven

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2115 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Dompel de tomaten 10 tellen in kokend water, pel ze, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes
  2. Vet een ovenschaal met wat olijfolie in en schep de tomaten erin
  3. Pel de knoflook en pers de teentjes erboven uit
  4. Bestrooi met oregano en kruid met peper van de molen en grof zout
  5. Giet de rest van de olie erover en bak de tomaten 20 minuten in een op 225°C voorverwarmde oven
  6. Kook intussen de penne beetgaar in water met een beetje zout, giet ze af en verdeel ze met een beetje kookwater voer de borden
  7. Schep de tomaten met het vocht over de pasta en geef er geraspte Parmezaanse kaas bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha