Pikante macaronischotel met knakworst

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1637 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C
  2. Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar
  3. Laat de ananas uitlekken, bewaar het sap en snijd de ringen in stukjes
  4. Snipper de ui fijn
  5. Maak de paprika's schoon en snijd ze in dunne reepjes
  6. Verhit de boter in een koekenpan en fruit hierin de gesnipperde ui glazig
  7. Voeg de reepjes paprika toe en fruit die even mee
  8. Voeg dan de stukjes ananas met het sap, de bruine suiker, peper, zout en de azijn toe en laat de saus een paar minuten pruttelen; roer af en toe en voeg, als de saus te dik wordt, een beetje water toe
  9. Snijd intussen de knakworst in plakjes en voeg die aan de saus toe
  10. Schep de macaroni in een ingevette vuurvaste schaal, giet er de saus over, zet de afgedekte schaal een richel onder het midden in de oven en laat het gerecht in ± 15 minuten door en door warm worden
  11. Lekker met sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha