Ravioli met oesterzwammen en verse basilicum

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1045 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta in een pan volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Veeg intussen de oesterzwammen met keukenpapier schoon en snijd de helft van de oesterzwammen in kleine stukjes
  3. Pel en snipper de ui en fruit hem ± 2 minuten in een koekenpan met 2 eetlepels olie
  4. Voeg de oesterzwamstukjes toe en fruit ze ± 2 minuten mee
  5. Voeg de wijn toe en laat die ± 3 minuten inkoken
  6. Voeg de slagroom toe en laat 2-3 minuten sudderen
  7. Snijd de rest van de oesterzwammen in reepjes en bak die ± 3 minuten in een koekenpan met 2 eetlepels olie
  8. Breng op smaak met zout en peper
  9. Giet de pasta af en meng de saus erdoor
  10. Verdeel het gerecht over 2 borden, verdeel er de gebakken oesterzwammen over en knip de basilicum erboven fijn
  11. erveer met gemengde sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha