Ravioli met oesterzwammen en verse basilicum1

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 841 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Snij de helft van de oesterzwammen in kleine stukjes
  3. Snipper het ui
  4. Fruit het ui zachtjes 2 minuten in 2 lepels olie
  5. Voeg de wijn toe en laat 3 minuten inkoken
  6. Voeg slagroom toe en laat 2-3 minuten sudderen
  7. Snij de rest van de oesterzwammen in reepjes en bak met 2 lepels olie 3 minuten
  8. Op smaak brengen met peper en zout
  9. Giet de pasta af en meng met de saus
  10. Verdeel over 2 borden en verdeel de gebakken oesterzwammen er over
  11. Knip de basilicum erover en serveer met gemengde sla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha