Ravioligratin

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1110 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de ravioli volgens de gebruiksaanwijzing op het pak
  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en het gehakt in ± 5 minuten rul
  3. Pers de knoflook erboven uit, voeg de aubergine, basilicum, zout en peper toe en laat nog ± 10 minuten zachtjes bakken
  4. Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  5. Smelt de boter in een steelpan, roer de bloem erdoor en voeg al roerend scheutje voor scheutje de melk toe
  6. Blijf roeren tot een gebonden saus is ontstaan en laat die, onder af en toe roeren, ± 5 minuten zachtjes koken
  7. Voeg de kaas toe en laat die smelten
  8. Klop de eidooier met de koffieroom los, voeg dit van het vuur af aan de saus toe en breng op smaak met zout en peper
  9. Giet de ravioli af
  10. Vet een ovenschotel in, verdeel het gehakt-auberginemengsel over de bodem en schep de Ravioli erop
  11. Schenk de kaassaus erover en grilleer het gerecht in het midden van de grill in ± 3 minuten goudbruin

Reageer zelf op dit recept

kaptcha