Raviolischotel met spinazie

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1114 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C
  2. Ontdooi de spinazie
  3. Smelt 1 eetlepel boter in een steelpan
  4. Roer de bloem erdoor en voeg al roerend de melk toe
  5. Blijf roeren tot de saus gebonden is en roer 75 gram kaas en zout en peper naar smaak erdoor
  6. Snijd de champignons in plakjes
  7. Schep de kaassaus en de champignons door de ravioli
  8. Vet een ovenschaal in en schep de helft van het raviolimengsel erin
  9. Verdeel de helft van de spinazie erover en strooi er geraspte kaas over
  10. Herhaal deze volgorde
  11. Leg hier en daar een flintertje boter
  12. Zet de schaal ca
  13. 15 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha