Rigatoni met broccoli

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1064 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de roosjes van de broccoli en bewaar de steeltjes voor de soep
  2. Blancheer ze 2 minuten in kokend water met wat zout en giet ze af
  3. Spoel ze met koud water en laat ze uitlekken
  4. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn
  5. Snijd de Spaanse peper in ringen en verwijder de zaadjes
  6. Hak de peterselie fijn
  7. Kook de rigatoni al dente
  8. Verhit intussen de olijfolie in een sauspan en fruit de knoflook 1 minuut
  9. Roer er de ansjovisfilets door en prak ze met een houten lepel fijn
  10. Roer de Spaanse peper erdoor en laat nog 1 minuut bakken
  11. Roer er de broccoliroosjes en de peterselie door en warm ze even op
  12. Giet de pasta af, doe ze in een met warm water gespoelde kom en meng er de broccolisaus door

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha