Spaghetti alla Bolognese III

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 919 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de kleingesneden uien ± 3 minuten
  2. Voeg de stukjes bleekselderij en de plakjes wortel toe en fruit alles nog ± 3 minuten
  3. Voeg het gehakt toe en bak dit onder voortdurend omscheppen tot het lichtbruin en rul is
  4. Voeg de stukjes tomaat, de tomatenpuree, de wijn, de kruiden en peper en zout naar smaak toe
  5. Breng het geheel aan de kook en laat de saus op een klein pitje ± 30 minuten pruttelen tot zij is ingedikt
  6. Kook de spaghetti in water met wat zout gaar
  7. Serveer de spaghetti met de saus en geef er de kaas apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha