Spaghetti alla Bolognese IV

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1020 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet een pan met water en zout en een beetje olie op het vuur, voeg, als het water kookt, de spaghetti toe en laat die in 10 minuten gaar koken
  2. Snijd intussen de ui in kleine stukjes
  3. Bak het gehakt samen met de gesneden ui en de tomaten in een koekenpan
  4. Roer het gehakt tot het rul is
  5. Voeg aan het gehakt de tomatenpuree en de ketchup toe en vermeng dit goed
  6. Blus af met wat bouillon en laat dit ± 10 minuten sudderen
  7. Giet de spaghetti af zodra hij gaar is
  8. Voeg aan de saus peper, zout, oregano en gesneden knoflook toe en roer dit goed door
  9. Schep de spaghetti op een schaal en giet de saus erover
  10. Strooi voor het serveren wat geraspte kaas over de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha