Spaghetti alla marinara

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 25 minuten
  • Bekeken: 1849 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de fijn gesneden ui en fijn gestampte knoflook in olie glazig, doe hierbij de ansjovispuree
  2. Geheel goed doorroeren en de zeevruchten zonder schelp, de klein gesneden tomaat, peper, zout en laurier toevoegen
  3. Kook alles in
  4. doe dan de peterselie en basilicum erbij
  5. Zeef dit alles en doe de bechamelsaus erbij
  6. Meng de boter, de saus en de al dente gekookte spaghetti en gratineer het nog 5 à 10 in een hete oven
  7. Indien geen er ansjovispuree voorhanden is kan men ook een klein blikje tonijn, zalm of markeel in olie nemen
  8. Neem in dit geval deze olie om ui en knoflook te bakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha