Spaghetti alla marinara1

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 821 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Boen de mosselen schoon onder stromend water
  2. Kook de mosselen met wijn, peperkorrels en laurierblad ca
  3. 5 minuten tot alle mosselen open zijn
  4. Neem de mosselen uit de schelp
  5. Verhit de olie in een hapjespan
  6. Pers de knoflook erboven uit
  7. Voeg ansjovisfilets, tomatenpuree en gepelde tomaten met vocht toe
  8. Laat deze saus ca
  9. 10 minuten zachtjes sudderen
  10. Kook de spaghetti beetgaar in ruim kokend water met zout in ca
  11. 10 minuten
  12. Snijd de kabeljauw in stukjes, schep ze door de saus en warm de vis ca
  13. 5 minuten zachtjes mee
  14. Schep de mosselen, de garnalen en 1 eetlepel peterselie en het basilicum door de saus en warm het geheel goed door
  15. Breng op smaak met zout en peper
  16. Giet de spaghetti af
  17. Schep de spaghetti op vier borden en verdeel de saus erover, strooi de rest van de peterselie erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha