Spaghetti alla vongole

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2721 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de fijn gehakte ui in olie en boter glazig, voeg hier de tomaten en de tomatenpuree aan toe en 5 min
  2. laten koken
  3. Doe de suiker erbij en nog eens 10 min
  4. koken tot het water verdampt is en wrijf de saus door een zeef
  5. Bak het hele knofookteentje in olie en neem hem eruit doe de mosselen en peterselie in de olie en voeg de eerder gemaakte tomatensaus toe
  6. laat dit nog 5 min
  7. koken en afkruiden met peper en zout
  8. Vermeng de helft met de al dente gekookte spaghetti en seveer de rest van de saus apart

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker07 mrt 2007 om 23:00 Reageer

    Vongole zijn kleine venusschelpjes, geen mosselen


Reageer zelf op dit recept

kaptcha