Spaghetti con carciofi

pasta
  • Portie: 20 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2391 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de artisjokken klaar door de bovenste bladeren en het steeltje te verwijderen, en snij ze in zeer dunne schijfjes
  2. Bewaar deze in water met citroensap
  3. Laat de kleingesneden ui in olie en boter bruin worden, doe de artisjokkenschijfjes erbij
  4. Als ook de artisjokken bruinen, water toevoegen en op hoog vuur (zodat het water verdampt) gaar laten worden
  5. In een kom de eieren kloppen, de helft van de parmezaanse kaas en zout, peper en kruiden naar smaak toevoegen
  6. Kook de spaghetti al dente in water met bouillonblokje, uit laten lekken en het eimengsel onder goed roeren toevoegen
  7. Voeg de gare artisjokken en ui toe en meng dit dooreen
  8. Dien het geheel op met op het laatste gedeelte parmezaanse kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha