Spaghetti met Italiaanse gehaktsaus artisjokken

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 862 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de tomaten in stukjes, bewaar het sap van het blik
  2. Snipper ui en knoflook
  3. Snij de artisjokbodems in reepjes
  4. Snij de olijven in plakjes
  5. Kook de spaghetti volgens gebruiksaanwijzing gaar
  6. Verhit de olie in een braadpan
  7. Bak het gehakt in 5 minuten rul
  8. Bak ui, knoflook en tomaten 2 minuten mee
  9. Doe tomatensap, wijn, tomatenpuree en Italiaanse kruiden erbij en laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken
  10. Verwarm de artisjokken en olijven 1 minuut mee
  11. Breng op smaak met zout en peper
  12. Verdeel de spaghetti over 4 borden en schep de saus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha