Spaghetti met Italiaanse gehaktsaus en artisjokken

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2117 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de tomaten uit blik en de verse tomaten in stukjes
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook
  3. Snijd de artisjokbodems in reepjes en de olijven in plakjes
  4. Kook de spaghetti in ruim kokendwater met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  5. Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt in 5 minuten rul
  6. Bak de ui, de knoflook en de tomaten 2 minuten mee
  7. Voeg de wijn, het tomatensap uit blik, de tomatenpuree en de Italiaanse kruiden toe en laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken
  8. Warm de artisjokken en de olijven 1 minuut mee en breng op smaak met zout en peper
  9. Verdeel de spaghetti over 4 borden en schep de saus erover

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker14 feb 2011 om 22:52 Reageer

    printen


Reageer zelf op dit recept

kaptcha