Spaghetti met braadworstjessaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 784 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de uien
  2. Maak de paprika's schoon en snijd ze in smalle reepjes
  3. Verwijder het vel van de bradworstjes
  4. Snijd de tomaten in stukjes
  5. Verhit de olie en fruit de uien al omscheppend 3 minuten
  6. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend met een vork rul
  7. Schenk al het vet, op ± 1 eetlepel na, uit de pan en voeg de paprika toe
  8. Bak die 5 minuten al omscheppend
  9. Voeg de stukjes tomaat, de rozemarijn, de laurierblaadjes, het chilipepertje en wat peper en zout toe en laat alles op een laag vuur 15 minuten zachtjes stoven
  10. Kook intussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
  11. Verwijder de laurierblaadjes en het pepertje uit de saus en schep de crème fraîche en de helft van de kaas erdoor
  12. Verdeel de saus over de spaghetti en bestrooi met de rest van de kaas
  13. Lekker met doperwtjes en/of een groene salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha