Spaghetti met broccoli-roomsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1390 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de broccoli schoon en snijd hem in kleine roosjes
  2. Kook de broccolisteeltjes in wat kokend water in 10 minuten gaar
  3. Voeg na 5 minuten de roosjes toe
  4. Pureer de steeltjes
  5. Verwarm intussen de melk met daarin de oregano en de roomkaas
  6. Snipper de ui, de knoflook en de olijven en laat alles met de pijnboompitjes in de olijfolie 5 minuten zachtjes bakken en breng op smaak met peper en zout
  7. Vermeng de broccolipuree met de kaassaus, het uimengsel en de broccoliroosjes
  8. Zet alles nog even op het vuur en laat het lekker warm worden
  9. Serveer dit met de Parmezaanse kaas op meergranen-spaghetti

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha