Spaghetti met courgettekaassaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 886 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui, snijd de courgette in blokjes en hak de hazelnoten grof
  2. kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar
  3. Bereid intussen de witte saus volgens de aanwijzingen op de verpakking
  4. Verhit de olie en bak hierin de ui 3 minuten op matig vuur
  5. Voeg de courgette toe en bak het geheel 5 minuten omscheppend op hoog vuur
  6. Roer de verse roomkaas, de belegen kaas en het courgette-uimengsel door de witte saus en voeg naar smaak peper en nootmuskaat toe
  7. Giet de spaghetti af en laat ze uitlekken
  8. Schep het bieslook door de spaghetti Doe de pasta in een diepe schaal en schep er de saus en de hazelnoten over
  9. Lekker met een tomatensalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha