Spaghetti met haringsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 945 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti met de salieblaadjes en wat zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de spaghetti
  2. Snijdt de augurken in plakjes en leg deze in een pan
  3. Voeg de zure room en de haring in de tomatensaus toe
  4. Verwarm de saus al roerend en breng dan de saus op smaak met peper en Italiaanse kruiden
  5. Giet de spaghetti af, laat deze even uitlekken en doe dan de spaghetti in een schaal
  6. Schep de saus over de spaghetti
  7. Geef er een bakje geraspte kaas bij
  8. Lekker met tomatensla met appel
  9. (zie salades)

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha