Spaghetti met knakworst en kalfsvlees

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1391 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C
  2. Pel de uien en snipper ze fijn
  3. Dompel de tomaat een paar tellen in kokend water, haal het velletje eraf en snijd de tomaat dan in stukjes
  4. Snijd de knakworst in stukjes van ± 2 cm en snijd het kalfsvlees in blokjes
  5. Meng wat peper en zout door de bloem en wentel de stukjes vlees en worst erdoor
  6. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de stukjes vlees en worst rondom bruin
  7. Voeg de stukjes ui toe en fruit die glazig
  8. Voeg de bouillon, de stukjes tomaat en de gehakte peterselie toe, roer goed en doe het mengsel dan in een vuurvaste schaal
  9. Leg een deksel op de schaal en zet hem 45 minuten in het midden van de oven
  10. Kook in die tijd de spaghetti beetgaar en giet deze af
  11. Neem de schaal uit de oven, meng de spaghetti door het vleesmengsel en strooi er de geraspte kaas over
  12. Zet de schaal nog 15 minuten in de oven tot er een mooi bruin korstje op zit
  13. Garneer voor het serveren eventueel nog met een beetje peterselie
  14. Serveer bij dit gerecht een tomaten-komkommersalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha