Spaghetti met knoflook en kaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 960 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  2. Pel de knoflookteentjes en snipper deze fijn
  3. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de knoflook een paar minuten
  4. Voeg dan de boter toe en haal de pan van de hittebron als de boter is gesmolten
  5. Laat de spaghetti uitlekken en doe deze dan in een schaal
  6. Giet de knoflook botersaus erover en breng de spaghetti op smaak met peper en zout
  7. Strooi tenslotte de kaas over de spaghetti

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker01 apr 2008 om 11:46 Reageer

    je moet er toch liefhebber van zijn...


Reageer zelf op dit recept

kaptcha