Spaghetti met knoflook en pepertjes

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 858 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de zaadjes uit de rode pepers en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes
  2. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en houd ze apart
  4. Verhit de olijfolie, voeg de knoflook en de rode peper toe en bak deze kort goudbruin
  5. Neem de hete olie van het vuur en schep er de tomaatjes door
  6. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op het pak beetgaar
  7. Schep de hete pasta door de olie en laat nog even staan, zodat de smaken goed kunnen intrekken
  8. Bestrooi met de pijnboompitten
  9. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met gehakte peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha