Spaghetti met mossel-tonijnsaus1

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 708 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de knoflook ± 2 minuten zachtjes in de olie, voeg het paprikapoeder en de tomaten toe en laat de saus ± 10 minuten zachtjes koken
  2. Roer er de tonijn, zout en peper door
  3. Breng de mosselen in een grote pan met 1/2-1 cm water afgedekt op hoog vuur aan de kook en kook de mosselen in ± 5 minuten onder omschudden gaar tot alle schelpen open zijn
  4. Schep de mosselen uit de pan, zeef het kookvocht en haal de mosselen uit de schelp
  5. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  6. Breng de tomatensaus met het mosselkookvocht aan de kook, voeg de basilicum, de peterselie en de mosselen toe en laat de saus enkele minuten doorkoken
  7. Vermeng de spaghetti en de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha