Spaghetti met pittige tomatensaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1090 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout en 1/2 eetlepel olie volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Verhit 2 eetlepels olie en bak de knoflook zachtjes
  3. Voeg de tomaatblokjes, de sambal oelek, laurier, tijm, ansjovispasta en de kappertjes toe en kook de saus op laag vuur ± 15 minuten
  4. Neem de kruiden en de knoflook uit de saus en breng de saus op smaak met zout en peper
  5. Serveer de saus bij spaghetti en bestrooi het gerecht aan tafel met Parmezaanse kaas
  6. Geef er Turks brood bij, gevuld met een salade van gemengde sla, salami, flinters oude kaas en een dressing van rode wijnazijn, knoflookzout, zout, peper en olijfolie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha