Spaghetti met raapstelen en roerei

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1569 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  2. Kook de raapstelen met aanhangend water en 1 mespunt zout in 3-5 minuten gaar
  3. Hak de raapstelen fijn en doe ze terug in de pan
  4. Roer het aardappelmeel met 1 eetlepel water los en roer dit onder verwarmen door de raapstelen om het vocht te binden
  5. Klop de eieren met de melk, zout, peper, het paprikapoeder en 1 eetlepel bieslook los
  6. Verhit de boter in een anti-aanbakpan en bak de eieren al roerend tot een stevig roerei
  7. Schik de raapstelen op het midden van een schaal, schik de spaghetti eromheen en verdeel er het roerei en de tomaat over
  8. Bestrooi met 1 eetlepel bieslook
  9. Lekker met plakjes ciabatta, besmeerd met boter

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha