Spaghetti met verse worst

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1321 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de bleekselderij, de paprika en de tomaat en snijd ze in stukjes
  2. Houd 1/2 eetlepel boter achter
  3. Verhit de rest van de boter in een braadpan en braad de worst in 20 minuten bruin en gaar; keer ze regelmatig
  4. Verhit in een andere pan de 1/2 eetlepel boter en bak de selderij en de paprika 5 minuten
  5. Schep de tomaat en de Italiaanse keukenkruiden erdoor en bak de groenten nog 5 minuten
  6. Kook intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing
  7. Neem de worst uit de pan, snijd ze in stukjes en schep die door het groentemengsel
  8. Breng op smaak met zout en peper en knip de peterselie erboven fijn
  9. Giet de spaghetti af, doe hem in een schaal en schep het worstmengsel erop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha