Spaghetti-bolognesetaart

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 732 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti 8 minuten in ruim kokend water en laat ze kort uitlekken
  2. Snipper de ui en fruit die met de knoflook uit de pers in de olie
  3. Voeg het gehakt toe en bak het rul
  4. Hak de worteltjes en de bleekselderij fijn, voeg ze toe en bak ze nog even mee
  5. Roer de tomatenpassata en de kruiden erbij en laat 5 minuten zacht koken
  6. Maak de kaassaus volgens de beschrijving op de pakjes
  7. Vet een ovenschaal in en schep er lagen van spaghetti en tomaten-gehaktsaus in, eindig met tomaten-gehaktsaus
  8. Dek af met de kaassaus en bestrooi met de Parmezaanse kaas
  9. Bak de spaghettitaart in het midden van een warme oven van 175°C in 35 minuten gaar en goudbruin

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha