Spaghetti-omelet

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1206 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breek de spaghetti, kook de pasta in ruim kokend water met zout beetgaar en laat uitlekken
  2. Snijd de ui in halve ringen
  3. Bak de spekblokjes in een grote koekenpan uit en fruit dan de uiringen in het bakvet
  4. Giet de olie erbij, voeg de spaghetti toe en bak alles omscheppend 5 minuten
  5. Klop de eieren met de room, zout en peper los
  6. Knip een paar basilicumblaadjes fijn en voeg die samen met de kaas toe
  7. Schenk het eiermengsel in de pan; de bovenkant moet glad zijn
  8. Laat de omelet in ± 15 minuten garen; prik er af en toe met een vork in, zodat alle eieren kunnen stollen
  9. Verwarm de tomatensaus en roer er de garnalen door
  10. Snijd de omelet in vieren, leg de parten op de borden en schep er royaal tomatensaus op
  11. Garneer met basilicum
  12. Lekker met veldsla

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha