Spaghettini met basilicum-boontjesrago

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 699 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui en de knoflook
  2. Snijd het vruchtvlees van de paprika's in stukjes
  3. Snijd de Mozzarellakaasjes in blokjes van ± 1 x 1 cm
  4. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat uitlekken
  5. Verhit de olie en fruit hierin de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig
  6. Bak de knoflook en de paprika ± 5 minuten mee
  7. Schenk de gezeefde tomaten bij de groente en laat de saus 5 minuten zachtjes koken
  8. Voeg de haricots verts, de pesto, 2 1/2 dl kokend water en het bouillontablet toe en kook de bonen in ± 7 minuten beetgaar
  9. Schep de uitgelekte pasta en de Mozzarella door de saus en bestrooi met flink wat versgemalen peper
  10. Snijd de basilicumblaadjes in stukjes en strooi die op het laatste moment over de ragoût

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha