Spaghettini met gehakt en schapekaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 705 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de ui en de knoflook zachtjes ± 10 minuten in 2 eetlepels olie
  2. Voeg de soepgroenten toe en roerbak op hoog vuur ± 5 minuten
  3. Bak het gehakt rul in 2 eetlepels olie en voeg het soepgroentemengsel, de tomaat, suiker, tijm, laurier, wijn, bouillon, zout en cayennepeper toe
  4. Breng de saus aan de kook en laat die onder af en toe roeren afgedekt ± 30 minuten koken
  5. Verwijder de laurier en roer de crème fraîche erdoor
  6. Kook intussen de pasta in ruim kokend water met 1 eetlepel olie en zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  7. Doe de pasta in een schaal, schep de saus erop en bestrooi met de feta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha