Spaghettisouffl met ham en kaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 853 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar, laat uitlekken en snijd de pasta in kleine stukjes
  2. Verwarm de oven voor op 200°C
  3. Smelt de boter, roer de bloem erdoor en bak die ± 3 minuten
  4. Roer de melk erdoor tot een gladde saus, laat de saus ± 5 minuten zachtjes koken en breng met zout, peper en nootmuskaat op smaak
  5. Roer de kaas, de rauwe ham, de spaghetti en de eidooiers door de saus
  6. Klop de eiwitten stijf en spatel ze voorzichtig door het spaghettimengsel
  7. Doe het mengsel in de soufflévorm over, bak de soufflé 35-40 minuten in het midden van de oven en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha