Spaghettitaart

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1819 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voor de vulling: 2 eetlepels olijfolie 2 fijngesneden sjalotjes 1 geperst teentje knoflook 200 gr gemengde paddestoelen (champignons, shii-take) in plakjes 1 grofgeraspte courgette 100 gr pijnboompitten 1 plak mortadella á 150 gr in blokjes 1 blik tomaatblokjes (á 400 ml), uitgelekt 100 gr grofgeraspte provolone of pecorino 5 eieren zout, peper 2 eetlepels fijngesneden basilicum of 2 eetlepels pesto 100 gr geraspte Parmezaanse kaas een goed ingevette bolvormige ovenvaste schaal van ± 2 1/2 liter inh

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha