Sperziebonen ingepakje op tagliatelle

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 727 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal de sperziebonen af en kook ze in weinig water met zout in ca
  2. 20 minuten gaar
  3. Laat ze uitlekken en afkoelen
  4. Snijd de oesterzwammen in reepjes
  5. Pel en snipper de sjalotjes
  6. Leg op elk plakje ham een stapeltje bonen en rol de ham er stevig omheen
  7. Steek de rolletjes vast met een cocktailprikker
  8. Kook de wijn met de sjalotjes op hoog vuur in ca
  9. 5 minuten tot de helft in
  10. Voeg de slagroom toe en kook het geheel weer tot de helft in
  11. Kook intussen de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking
  12. Verhit 25 gram boter in een koekenpan en bak de hamrolletjes in ca
  13. 5 minuten rondom bruin
  14. Bak de oesterzwammen de laatste 5 minuten mee
  15. Snijd de rest van de boter in stukjes en klop deze een voor een door de roomsaus
  16. Roer de oregano erdoor
  17. Schep de tagliatelle op vier borden
  18. Verdeel de saus erover en schik de hamrolletjes en de oesterzwammen erop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha