Spinazielasagne met feta

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1065 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de ontdooide spinazie in een vergiet uitlekken
  2. Tomatensaus: Smelt de boter in een pan en fruit de ui en de knoflook
  3. Voeg de tomaten met het sap, het water, de oregano, het zout en de peper toe
  4. Breng het mengsel aan de kook en laat de saus op laag vuur zonder deksel ± 15 minuten koken
  5. Verdeel de tomatensaus in drie porties en de overige ingrediënten in twee
  6. Leg de tomatensaus, de lasagnevellen, de feta en de spinazie om en om in een ingevette ovenschaal van ± 22 x 30 centimeter
  7. Herhaal dit in deze volgorde en eindig met tomatensaus
  8. Bestrooi de lasagne met de pizzakaas en bak hem in het midden van de oven gaar
  9. Laat de lasagne voor het serveren afgedekt ± 10 minuten staan

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha