Spiraalmacaroni met kalkoen en groene kool

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1220 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kalkoenfilet in reepjes en schep die met de tandoori-kruiden om
  2. Bak het rookspek in de braadpan zachtjes uit en neem de spekjes uit de pan
  3. Verhit de olie bij het vet en bak de kalkoenreepjes hierin al omscheppend bruin
  4. Snipper de ui en voeg de snippers toe
  5. Knijp de knoflook erboven uit en voeg wat zout en een flinke draai peper toe
  6. Snijd de kool in repen en leg die er met de rozijnen o
  7. Voeg de bouillon toe, schep om en laat alles 15 minuten stoven
  8. Halveer de kerstomaatjes en stoof ze de laatste 5 minuten mee
  9. Kook intussen de macaroni in ruim kokend water (met wat zout) nèt gaar
  10. Voeg de spekjes en de walnoten aan de saus toe en bind deze met de room
  11. Laat de macaroni kort in een zeef uitlekken en schud hem met een klontje boter om

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha