Tagliatelle met artisjokkensaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 921 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de knoflook en de sjalotjes op laag vuur in de olijfolie zachtjes smoren
  2. Voeg de tomaten en de gehakte steeltjes van de basilicum toe en laat het geheel ± 15 minuten sudderen tot de saus mooi is ingedikt
  3. Voeg dan de crème fraîche toe en laat zachtjes koken tot de saus mooi is gebonden
  4. Voeg de artisjokharten, de ham en de basilicum toe, laat het geheel doorwarmen en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat
  5. Bereid de pasta volgens de gebruiksaanwijzing
  6. Schep de pasta op warme borden en schep er de artisjokkensaus over
  7. Maak het geheel af met wat (versgeraspte) Parmezaanse kaas en verse basilicum

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha