Tagliatelle met champignonsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1506 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar en laat uitlekken
  2. Verhit de olie, snijd het spek in dobbelsteentjes en bak het knapperig
  3. Voeg het gehakt toe en bak dit al roerend mee
  4. Pel de ui, snijd hem fijn en fruit hem mee
  5. Maak de champignons schoon, snijd ze grof (ze moeten goed zichtbaar blijven) en voeg ze toe
  6. Knip de gewassen peterselie en basilicum klein en doe ze in de pan
  7. Maak de bleekselderij en de wortel schoon, snijd de bleekselderij in dunne ringen en de wortel in blokjes en bak deze 5 minuten mee
  8. Voeg de wijn, de gepelde tomaten met het vocht en peper en zout naar smaak toe
  9. Doe de deksel op de pan en laat de saus ± 30 minuten zachtjes pruttelen
  10. Serveer de champignonsaus bij de tagliatelle en zet een schaaltje geraspte (Parmezaanse) kaas op tafel

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha