Tagliatelle met coquilles

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1772 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de paddestoelen in 1 dl kokend water
  2. Kook de tagliatelle in ± 10 minuten beetgaar
  3. Pel en snipper het sjalotje
  4. Maak de coquilles schoon en snijd ze in dunne plakjes
  5. Bestrijk ze met 1 eetlepel olie en leg ze op een grillplaat
  6. Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  7. Hak de paddestoelen heel fijn, bewaar het vocht
  8. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het sjalotje en de paddestoelen ± 2 minuten
  9. Voeg het paddestoelenvocht en de crème fraîche toe en kook het geheel op hoog vuur tot een lichtgebonden saus in
  10. Breng op smaak met zout en peper
  11. Schuif de coquilles onder de grill en rooster ze in ± 2 minuten gaar
  12. Giet de tagliatelle af
  13. Verdeel de tagliatelle over 2 borden, schenk de saus erover en leg de plakjes coquille erop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha