Tagliatelle met gorgonzola walnotensaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1521 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water en zout beetgaar
  2. Maak intussen de saus: pel de sjalotjes en snipper ze grof
  3. Verhit in een steelpan de olijfolie en fruit de sjalotjes glazig
  4. Snijd de gorgonzola in stukjes, voeg die al roerend aan de sjalotjes toe, roer de tijm en de slagroom erdoor en verwarm het geheel zachtjes tot de kaas is gesmolten
  5. Breng op smaak met (zout) en peper
  6. Voeg, als de saus te dik wordt, wat melk toe
  7. Giet de tagliatelle goed af en schep de saus erdoor
  8. Verdeel de tagliatelle over 2 diepe borden en strooi er de walnoten over
  9. Garneer met peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha