Tagliatelle met limoen en paprika

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 698 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim kokend gezouten water beetgaar
  2. Rasp de schil van de limoenen en pers er het sap uit
  3. Maak de paprika's schoon en snijd het vruchtvlees in reepjes
  4. Blancheer ze in gezouten water en laat ze in een vergiet uitlekken
  5. Laat de boter smelten in een pan, voeg de geraspte limoenschilletjes toe en laat ze eventjes koken
  6. Doe er de geblancheerde paprikareepjes bij, laat die even meekoken en haal de pan van het vuur
  7. Meng er het limoensap door
  8. Overgiet de uitgelekte pasta met de saus, kruid met peper en zout en garneer met gehakte basilicumblaadjes en pijnboompitten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha