Tagliatelle met limoen-hamsaus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 907 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de limoenen, schil ze heel dun, snijd de schil in dunne reepjes en pers 1 limoen uit
  2. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar
  3. Bak intussen de ui in de boter zachtjes ± 3 minuten
  4. Voeg de champignons en de ham toe en bak die ± 5 minuten mee
  5. Voeg de bouillon, slagroom, limoenreepjes, zout en peper toe en laat alles nog ± 2 minuten zachtjes koken
  6. Bind de saus met allesbinder en breng op smaak met 2-3 eetlepels limoensap
  7. Meng de tagliatelle door de saus
  8. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de citroenmelisse

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha