Tagliatelle met paddestoelen en salie

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1099 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Veeg de champignons en de oesterzwammen met keukenpapier schoon
  2. Snijd van de champignons het onderste stukje steel af
  3. Snijd de champignons in plakjes en de oesterzwammen in reepjes
  4. Verwarm 4 borden voor
  5. Kook de tagliatelle in een pan met ruim water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking net gaar en laat uitlekken
  6. Verhit intussen in een koekenpan de helft van de boter en bak de champignons en de oesterzwammen al omscheppend in ± 5 minuten bruin
  7. Schep van het vuur af de rest van de boter, het citroensap en de salie door de paddestoelen en breng op smaak met zout en peper
  8. Verdeel de tagliatelle over de 4 borden en schep het paddestoelenmengsel erop
  9. Serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha