Tagliatelle met paddestoelen

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1119 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de boleten 30 minuten in 1 dl heet water en houd het weekvocht apart
  2. Verhit 25 gr boter en fruit de ui en de knoflook 4 minuten op zacht vuur
  3. Voeg de bloem toe en roer door
  4. Blus de roux met de witte wijn en het weekvocht van de paddestoelen af
  5. Voeg de kruiden toe en laat 30 minuten zachtjes koken
  6. Snijd de champignons in dunne plakjes
  7. Verhit 25 gr van de boter in een koekenpan en bak de champignons 3 minuten op hoog vuur tot ze hun vocht beginnen te verliezen en doe de champignons bij de saus
  8. Breng 4 liter water aan de kook, voeg 2 eetlepels zout toe en kook de tagliatelle in ± 10 minuten gaar
  9. Giet de pasta af en vermeng die met een klontje boter
  10. Doe de room bij de saus en warm deze door
  11. Giet de saus over de pasta en strooi de peterselie erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha