Tagliatelle met paprika

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 784 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de paprika's, droog ze met keukenpapier en bestrijk ze met olie
  2. Leg ze op een rooster in een op 250°C voorverwarmde oven en bak ze onder regelmatig keren tot het vel blaren trekt en zwart begint te kleuren
  3. Leg ze op een werkplank, verwijder het steeltje met de zaadjes en snijd ze in de lengte doormidden
  4. Pel ze volledig en snijd het vruchtvlees in reepjes
  5. Pel de knoflook en hak de teentjes fijn
  6. Snijd de Spaanse peper in ringen en verwijder de zaadjes
  7. Fruit beide in de hete olie glazig en laat 1 minuut onder voortdurend roeren zachtjes stoven
  8. Voeg de paprikareepjes toe en laat ze op een heel zacht vuur mee stoven
  9. Breng op smaak met peper en zout
  10. Kook de tagliatelle al dente in water met wat zout, giet ze af en verdeel ze over de borden
  11. Schep de paprika's met de olie en het sap over de pasta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha