Tagliatelle met shii-take

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1223 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en hak hem grof
  2. Snijd de shii-take in stukjes, maar was ze niet; anders gaat het delicate aroma in het spoelwater verloren
  3. Laat de olijven uitlekken en snijd ze in stukjes
  4. Hak de peterselie fijn
  5. Kook de tagliatelle al dente
  6. Fruit intussen de knoflook in de hete olie en roer er de shii-take door
  7. Laat ze stoven tot het vocht is verdampt en kruid ze met peper en zout
  8. Voeg de olijven en de gehakte peterselie toe en laat nog 1 minuut stoven
  9. Giet de tagliatelle af en schep de saus erop
  10. Serveer hierbij geen kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha