Tagliatelle met sint-jacobsmosselen

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1196 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de sint-jacobsmosselen een nacht ontdooien in de koelkast en dep ze droog
  2. Snijd het rode koraal eraf en snijd de nootjes zo nodig in stukjes
  3. Pel de knoflook en snijd de teentjes in plakjes
  4. Hak de peterselie fijn
  5. Verwijder de zaadjes van de Spaanse peper en hak het vruchtvlees fijn
  6. Kook de tagliatelle 'al dente' in water met wat zout
  7. Verhit de olie en fruit de knoflook
  8. Roer er de peterselie, de peper en 1 pollepel dooiwater van de schelpen door en laat even stoven
  9. Voeg de witte sint-jacobsnootjes toe en roerbak ze 1 minuut
  10. Kruid met peper en zout
  11. Verwarm de stukjes koraal nog even
  12. Giet de tagliatelle af en schep de saus erop

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha