Tagliatelle met spinazie en kaas

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1311 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook
  2. was de spinazie
  3. Roer de roomkaas met de melk los
  4. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar, giet ze af en laat ze uitlekken
  5. Smelt de boter en bak hierin de ui met de knoflook op laag vuur ± 3 minuten
  6. Zet het vuur hoog, voeg de spinazie toe en bak deze al omscheppend 3 minuten
  7. Zet het vuur dan weer laag
  8. Roer de losgeroerde verse roomkaas en de geraspte kaas erdoor en laat de kaas al roerend smelten
  9. Voeg naar smaak zout en peper toe
  10. Verdeel de tagliatelle over 2 diepe borden en schep de spinazie-kaassaus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha