Tagliatelle met stroganoffsaus en witlofsalade

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1669 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de witlof schoon, was ze en snijd de stronken in stukken van ± 3 cm
  2. Schep de witlof en de fruitcocktail in een schaal door elkaar
  3. Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water en zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar
  4. Pel intussen de ui en snijd hem in ringen
  5. Snijd het vlees in reepjes en bestrooi die met zout en peper
  6. Verwarm vier borden voor
  7. Verhit in een pan de boter en bak daarin de ui en het vlees in ± 3 minuten al omscheppend bruin
  8. Roer er het paprikapoeder en de bloem door en bak die ± 1 minuut mee
  9. Schenk er al roerend de wijn bij, roer de crème fraîche erdoor en laat de saus onafgedekt ± 3 minuten zachtjes koken; roer af en toe
  10. Breng de saus op smaak met zout en peper
  11. Verdeel de tagliatelle over de warme borden en schep de saus erop
  12. Schep er wat witlofsalade naast en serveer er de rest van de salade apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha