Tagliatelle met venkel

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 995 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het venkelgroen af en bewaar het voor de decoratie
  2. Snijd de stengels van de struiken (gebruik die in groentebouillon) en verwijder de dradige buitenste bladeren
  3. Snijd de struik in de lengte in vieren en kook de groente 15-20 minuten in ruim zout water
  4. Haal de groente, als die zacht, maar niet tot pap gekookt is, met een schuimspaan uit het water, snijd hem in plakjes en houd die warm
  5. Kook de tagliatelle in het venkelwater tot ze beetgaar is
  6. giet af en meng er de venkel en de olie of boter door
  7. Strooi er wat kaas en het fijngehakte venkelgroen over en serveer er een schaal geraspte kaas naast

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha