Tortellini met vleesjus

pasta
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 755 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie en de helft van de boter in een braadpan en bak de koteletten aan alle kanten mooi bruin
  2. Pel de knoflook, snijd de teentjes grof en voeg ze met de losgesneden beenderen bij het vlees
  3. Overgiet met een beetje bouillon, kruid met peper, zout en rozemarijn en laat het geheel 2 uur heel zachtjes sudderen
  4. Draai het vlees af en toe om en overgiet het, als het vocht is verdampt, met bouillon
  5. Haal het vlees uit de pan en serveer het als hoofdgerecht met groenten of bewaar het voor een koud gerecht
  6. Giet de rest van de fond of bouillon erbij en laat tot de helft inkoken, terwijl u alle aanbaksels van de panbodem los schraapt
  7. Zeef de saus boven een sauspan, verhit ze weer en roer er, van het vuur, kleine vlokjes koude boter door
  8. Kook intussen de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, giet ze af en verdeel ze over diepe borden
  9. Schep de saus erop en bestrooi met versgeraspte Parmezaanse kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha